يکشنبه ٠٢ مهر ١٣٩٦ - 
صفحه اصلي > مقالات علمي > بروشورها > آسم و آلرژی  

رعایت نکات زیر در مورد کودک مبتلا به

آسم و آلرژی ضروری است:

 

- اجتناب از حضور در محیط های آلوده بخصوص

دود سیگار (لازم به ذکر است که حتی کشیدن سیگار

در خارج از خانه (بالکن-زیرهود) نیز می تواند

تاثیرات خود را در تشدید علائم فرزندتان بگذارد)

- اجتناب از حضور در محیط های شلوغ و پر جمعیت

- اجتناب از تماس با گرد و غبار و گرده گل و گیاهان

بخصوص در فصل بهار

- اجتناب از برخورد مستقیم با هوای سرد (استفاده

از شال گردن در فصل زمستان که جلوی دهان و

بینی را بپوشاند توصیه می گردد)

- اجتناب از تماس مستقیم با باد کولر و پنکه

- دیوارهای اتاق خواب کودک هفته ای یکبار با

دستمال مرطوب و تمیز گردگیری و سایر وسایل

روزانه گردگیری شود.

- از استفتده از فرش و گلیم و هرگونه پوشش پشمی و

پرزدار در اتاق خواب کودک خودداری شود.

- اسباب بازی های پشمی حتما هفته ای یکبار

شسته شوند. (ترجیحا استفاده نشوند)

- در صورت استفاده از پتو حتما با ملحفه در قسمت

زیر و رو پوشیده شود.

- توصیه می گردد که ملحفه های کودک هر دو هفته

با آب داغ شستشو شود.

 

- از هرگونه بالش پشم، پر یا پنبه استفاده نشود و

بجای آن از بالش ابری استفاده شود.

- در صورت تشدید علائم در هنگام فعالیت و بازی

حتما با پزشک معالج مشورت گردد.

- استفاده از استخر بدلیل بوی کلر ضدعفونی می

تواند موجب تشدید علائم گردد که در این صورت

حتما با پزشک معالج مشورت گردد.

- اجتناب از بوی عطر - اسپری - حشره کش -

وایتکس و مواد شوینده اسیدی (در فصل خانه تکانی)

- استفاده از مکمل های ویتامین C و امگا 3 (روغن

ماهی) می تواند در کاهش علائم موثر باشد.

- از نگهداری حیوانات خانگی مثل سگ و گربه و

خرگوش خودداری شود.

- کودکان چاق حتما با نظر متخصص تغذیه تحت

رژیم غذائی مناسب قرار گیرند.

- در بعضی کودکان آلرژی شدید نسبت به شیر گاو و

فرآورده های آن دیده می شود که بهتر است از

شیرهای حاوی پروتئین سویا (با نظر پزشک معالج)

استفاده شود.

مواد خوراکی زیر می تواند موجب تشدید علائم

گردد که بهتر است در مصرف آنها دقت لازم

صورت گیرد:

 

مواد خوراکی با اثر حساسیتی زیاد:

- توت فرنگی

- کیوی

- بادمجان

- گوجه فرنگی

- مرکبات بخصوص نارنگی

- بادام زمینی

- سس گوجه فرنگی

- شکلات - کاکائو - شیر کاکائو

- سفیده تخم مرغ

- ادویه جات

- چای - قهوه

- مواد سرخ کردنی (بهتر است غذا بصورت پخته

شده یا کباب شده باشد)

- ماهی (در صورت بروز حساسیت بهتر است خذف

گردد)

- تنقلاتی مانند چیپس و پفک

- سوسیس و کالباس (بدلیل وجود مواد افزودنی و

نگهدارنده)

- مواد کنسرو شده بدلیل وجود بنزوات

 

 

 

آسم و آلرژی

 

لینکهای مرتبط
دانشگاه شهید بهشتی

مرکز درمانی سل و بیماریهای ریوی مسیح دانشوری

مرکز تحقیقات بیماریهای نای

مرکز تحقیقات پیشگیری و کنترل دخانیات

آمار بازدیدکنندگان
بازدید از این صفحه : 5417 بار

بازديدکنندگان امروز : 168 نفر

کل بازديدکنندگان : 350736 نفر

بازديدکنندگان آنلاين : 6 نفر

 

مرکز تحقیقات بیماریهای تنفسی کودکان
Pediatric Respiratory Disease Research Center

 

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.