شنبه ٠١ مهر ١٣٩٦ - 
صفحه اصلي > آسم و آلرژي > مطالب جديد و خواندني > روش جدید درمان حساسیت به بادام زمینی  

روش جدید درمان حساسیت به بادام زمینی

A new option for the treatment of peanut allergy

 

آلرژی به بادام زمینی در یک نفر از هر 50 کودک اتفاق می افتد و شایع ترین علت واکنش های آلرژی غذایی تهدید کننده حیات می باشد. تلاش های مرسوم در درمان آلرژی به بادام زمینی از طریق حساسیت زدایی صورت می گیرد که عموما به صورت تماس کودک با دوزهای افزایش یابنده آرد بادام زمینی برشته می باشد در حالی که این روش با میزان قابل توجهی از عوارض جانبی همراه است.

ترنر و همکارانش، در بخش نامه به سردبیر که اخیرا در Journal of Allergy and Clinical Immunology  به چاپ رسیده است، مکانیسم های احتمالی برای مشاهدات خود را بیان نموده اند. آنها بیان کردند که بعضی از کودکان آلرژیک به بادام زمینی، قادر به تحمل بادام زمینی به صورت خاص می باشند بدون اینکه هیچ علامتی را تجربه نمایند. آنها گزارش نمودند که جوشاندن سبب از بین رفتن پروتئین های آلرژنیک بخصوص Ara h 2،Ara h 6  و Ara h 7از دانه های بادام زمینی می گردد. بعلاوه  در سه نفراز کودکان  تولرانسی مشابه با ایمونوتراپی خوراکی و با کمترین عوارض جانبی از طریق افزایش تماس با بادام زمینی جوشانده شده، ایجاد شد.

مولفین تاکید می نمایند که تماس با بادام زمینی جوشانده شده، مصرف مقادیر ناچیز از پروتئین های آلرژنیک را ممکن نموده و بعنوان روش دیگری برای حساسیت زدایی مطرح می باشد و این روش بعنوان یک روش کم خطرتر معرفی گردیده است. به منظور بررسی بیشتر این روش یک مطالعه کنترل شده با استفاده از بادام زمینی جوشانده شده در آینده صورت خواهد گرفت.

 

JACI: published online: July 25,2014

لینکهای مرتبط
دانشگاه شهید بهشتی

مرکز درمانی سل و بیماریهای ریوی مسیح دانشوری

مرکز تحقیقات بیماریهای نای

مرکز تحقیقات پیشگیری و کنترل دخانیات

آمار بازدیدکنندگان
بازدید از این صفحه : 316 بار

بازديدکنندگان امروز : 56 نفر

کل بازديدکنندگان : 350204 نفر

بازديدکنندگان آنلاين : 4 نفر

 

مرکز تحقیقات بیماریهای تنفسی کودکان
Pediatric Respiratory Disease Research Center

 

© تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی شهید بهشتی می باشد.