- استفاده از لبنیات پر چرب (سرشیر، ماستپرچرب، شیر پرچرب، بستنی)- اضافه کردن عسل و خرما به شیر و یا آجیلپودر شده (پودر پسته، گردو و بادام) و بستنی- افزودن کره، روغن زیتون، روغن سویا، روغنذرت و آفتابگردان به سوپ، برنج و سالاد- افزودن آرد برنج به سوپ و یا آرد گندم بهماست و شیر- استفاده از پودر میوه، آب و یا کمپوت میوه ویا میوه های خشک شده- استفاده از غذا های طبیعی و تازه به جایغذاهای صنعتی و کنسرو شده- استفاده از میوه های چرب مثل نارگیل، پودرنارگیل- استفاده کردن حداقل هفته ای یکبار از ماهی- استفاده از میان وعده های مناسب مانند |
(شیر، عسل، خرما، پسته، عدسی و نان و پنیرو کره و سبزی)- استفاده کردن از سالاد بعد از هر وعده غذاییچگونه پانکرآتین مصرف کنیم:استفاده مناسب و مفید از آنزیم پانکرآس (پانکرآتینو Creon) می تواند در تاثیر بیشتر راهکارهایذکر شده مفید واقع گردد. پس نکاتی برای آنتوصیه می شود:1. پانکرآتین را با مواد غذائی با PH قلیاییمصرف نکنید (شیر، ماست ...)2. پانکرآتین را هیچگاه نجوید3. در کودکان که قادر به بلع کپسول نیستندآنرا باز کرده و به غذاهای آنها اضافه کنید.
|