- استفاده از لبنیات پر چرب (سرشیر، ماست

پرچرب، شیر پرچرب، بستنی)

- اضافه کردن عسل و خرما به شیر و یا آجیل

پودر شده (پودر پسته، گردو و بادام) و بستنی

- افزودن کره، روغن زیتون، روغن سویا، روغن

ذرت و آفتابگردان به سوپ، برنج و سالاد

- افزودن آرد برنج به سوپ و یا آرد گندم به

ماست و شیر

- استفاده از پودر میوه، آب و یا کمپوت میوه و

یا میوه های خشک شده

- استفاده از غذا های طبیعی و تازه به جای

غذاهای صنعتی و کنسرو شده

- استفاده از میوه های چرب مثل نارگیل، پودر

نارگیل

- استفاده کردن حداقل هفته ای یکبار از ماهی

- استفاده از میان وعده های مناسب مانند

 

 

 

(شیر، عسل، خرما، پسته، عدسی و نان و پنیر

و کره و سبزی)

- استفاده کردن از سالاد بعد از هر وعده غذایی

 

چگونه پانکرآتین مصرف کنیم:

استفاده مناسب و مفید از آنزیم پانکرآس (پانکرآتین

و Creon) می تواند در تاثیر بیشتر راهکارهای

ذکر شده مفید واقع گردد. پس نکاتی برای آن

توصیه می شود:

1. پانکرآتین را با مواد غذائی با PH قلیایی

مصرف نکنید (شیر، ماست ...)

2. پانکرآتین را هیچگاه نجوید

3. در کودکان که قادر به بلع کپسول نیستند

آنرا باز کرده و به غذاهای آنها اضافه کنید.

 

 

 

 

tفیبروز کیستیک

 

فایل‌ها