×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • استفاده از لبنیات پر چرب (سرشیر، ماست پرچرب، شیر پرچرب، بستنی(
  • اضافه کردن عسل و خرما به شیر و یا آجیل پودر شده (پودر پسته، گردو و بادام) و بستنی
  • افزودن کره، روغن زیتون، روغن سویا، روغن ذرت و آفتابگردان به سوپ، برنج و سالاد
  • افزودن آرد برنج به سوپ و یا آرد گندم به ماست و شیر
  • استفاده از پودر میوه، آب و یا کمپوت میوه و یا میوه های خشک شده
  • استفاده از غذا های طبیعی و تازه به جای غذاهای صنعتی و کنسرو شده
  • استفاده از میوه های چرب مثل نارگیل، پودر نارگیل
  • استفاده کردن حداقل هفته ای یکبار از ماهی
  • استفاده از میان وعده های مناسب مانند)شیر، عسل، خرما، پسته، عدسی و نان و پنیر و کره و سبزی(
  • استفاده کردن از سالاد بعد از هر وعده غذایی

چگونه پانکرآتین مصرف کنیم:

استفاده مناسب و مفید از آنزیم پانکرآس پانکرآتین و Creon می تواند در تاثیر بیشتر راهکارهای ذکر شده مفید واقع گردد. پس نکاتی برای آن توصیه می شود:

1.      پانکرآتین را با مواد غذائی با PH قلیایی مصرف نکنید، شیر، ماست

2.      پانکرآتین را هیچگاه نجوید

3.      در کودکان که قادر به بلع کپسول نیستند آنرا باز کرده و به غذاهای آنها اضافه کنید.

تنظیمات قالب