×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

گردو می تواند با تعویض باکتری های روده موجب افزایش سطح سلامت شود

مصرف گردو در رژیم غذایی شکل باکتری های روده را تغییر می دهد. این موضوع پیشنهاد دهنده مکانیسم جدیدی است که توسط آن گردو در افزایش سلامت افراد مشارکت دارد.

گردو به عنوان یک "ابر غذا" شناخته می شود زیرا سرشار از اسید چرب Omega – 3، آلفا لینولئیک اسید و فیبر بوده و محتوی یکی از بالاترین تجمعات آنتی اکسیدانی هستند.

در کاری که روی مدل های حیوانی جوندگان انجام شد، تیم پژوهشی گردو را به رژیم غذایی این گروه از حیوانات اضافه کردند. رژیم گروه دیگر فاقد گردو بود. سپس پژوهشگران نوع و اندازه باکتری های روده را در کولون نزولی این حیوانات اندازه گیری کرده و نتایج را با هم مقایسه نمودند. محققان دو دسته متفاوت از باکتری ها را در این دو گروه یافتند. در گروهی که گردو مصرف کرده بودند، شمارش و نوع باکتری ها و توانایی عملکرد آنها تغییر کرده بود. پژوهشگران افزایش قابل توجهی را در باکتری های سودمند مانند Lactobacillus گزارش کردند.

گردو چندین باکتری مانند Lactobacillus را افزایش می دهد که به طور مشخصی با پروبیوتیک ها در ارتباط هستند و پیشنهاد کننده عملکرد مشابه گردو با پروبیوتیک ها می باشد. پروبیوتیک ها مواد غذایی هستند که به طور انتخابی شمارش و عملکرد باکتری های مفید روده را افزایش می دهند. سلامت روده یک جایگاه تحقیقاتی نوظهور است، و محققان متوجه شده اند که تنوع بیشتر باکتری ها ممکن است با ارتقا سلامت فرد در ارتباط باشد.

خوردن گردو با کاهش خطر بیماری های قلبی و عروقی، رشد آهسته تر تومورها و بهبود عملکرد مغز در حیوانات همراه است.

Journal of Nutritional Biochemistry 2017, 28 July

تنظیمات قالب