آلرژی به بادام زمینی در یک نفر از هر 50 کودک اتفاق می افتد و شایع ترین علت واکنش های آلرژی غذایی تهدید کننده حیات می باشد. تلاش های مرسوم در درمان آلرژی به بادام زمینی از طریق حساسیت زدایی صورت می گیرد که عموما به صورت تماس کودک با دوزهای افزایش یابنده آرد بادام زمینی برشته می باشد در حالی که این روش با میزان قابل توجهی از عوارض جانبی همراه است.
ترنر و همکارانش، در بخش نامه به سردبیر که اخیرا در Journal of Allergy and Clinical Immunology به چاپ رسیده است، مکانیسم های احتمالی برای مشاهدات خود را بیان نموده اند. آنها بیان کردند که بعضی از کودکان آلرژیک به بادام زمینی، قادر به تحمل بادام زمینی به صورت خاص می باشند بدون اینکه هیچ علامتی را تجربه نمایند. آنها گزارش نمودند که جوشاندن سبب از بین رفتن پروتئین های آلرژنیک بخصوص Ara h 2،Ara h 6 و Ara h 7از دانه های بادام زمینی می گردد. بعلاوه در سه نفراز کودکان تولرانسی مشابه با ایمونوتراپی خوراکی و با کمترین عوارض جانبی از طریق افزایش تماس با بادام زمینی جوشانده شده، ایجاد شد.
مولفین تاکید می نمایند که تماس با بادام زمینی جوشانده شده، مصرف مقادیر ناچیز از پروتئین های آلرژنیک را ممکن نموده و بعنوان روش دیگری برای حساسیت زدایی مطرح می باشد و این روش بعنوان یک روش کم خطرتر معرفی گردیده است. به منظور بررسی بیشتر این روش یک مطالعه کنترل شده با استفاده از بادام زمینی جوشانده شده در آینده صورت خواهد گرفت.
JACI: published online: July 25,2014