×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1402/10/25 - 11:30
  • بازدید : 107
  • تعداد بازدید : 107
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
چگونه میتوانیم پیشگیری و درمانی موثر جهت بهبود پنومونی اتخاذ کنیم؟

چگونه میتوانیم پیشگیری و درمانی موثر جهت بهبود پنومونی اتخاذ کنیم؟

با درنظر گرفتن نشانه ها و علائم کودک مبتلا به پنومونی...

با درنظر گرفتن نشانه ها و علائم کودک مبتلا به پنومونی ما روش های متفاوت درمانی را در پیش میگیریم . در درجه اول اگر شدت بیماری کم باشد میتوان فرد را به صورت سرپایی درمان کرد. در غیر این صورت باید بسته به شدت بیماری و نوع پنومونی درگیرکننده روش های آنتی بیوتیکی و دارویی خاص را به کار گرفت .
در درجه اول بیماری (mild pneumonia) کودک تحت درمان با آنتی بیوتیک های خوراکی قرار میگیرد و باوجود اینکه ویروس ها عامل بیشتر موارد پنومونی های اکتسابی از جامعه میباشد اما بیشتر اوقات ترجیح متخصصین انجام درمان تجربی علیه آن است .
اما اگر شدت بیماری بیشتر باشد (severe pneumonia) بیمار باید در بیمارستان بستری شود و تحت درمان آنتی بیوتیک وریدی قرار بگیرد .
درجه حاد بیماری(very severe pneumonia) درنظر گرفته میشود وبیمار باید دربخش مراقبت های ویژه تحت نظر باشد.
علاوه بر درمان آنتی بیوتیکی درمان های نگهدارنده از قبیل اکسیژن رسانی ، تغذیه و هیدراتاسیون مناسب کودک همچنین استراحت مناسب میتواند تا حدودی در روند بهبودی تاثیرگذار باشد.
برای جلوگیری به ابتلای این بیماری میتوان از روش های واکسیناسیون رایج استفاده نمود که در کودکان بین 6 تا 18 ساله توصیه می شود. اما از آنجایی که کودکان 6 ماه تا 5 سال بیشتر در معرض این انفولانزاهستند بعضی واکسن های سه ظرفیتی نیز برای استفاده از 6 ماهگی مجوز گرفته اند. همچنین از واکسن پنوموکوک هفت ظرفیتی (هپتاوالان) درکشورهای در حال توسعه از سال 2000و واکسن هموفیلوس آنفلوانزا تیپ ب از سال 1990 استفاده شده است که کاهش قابل ملاحظه ای در میزان عفونت های تهاجمی از جمله پنومونی را باعث شده است . حتی بررسی بر روی تزریق واکسن پنوموکوک 14ظرفیتی در مادران باردار در ماه های آخر بارداری جهت جلوگیری از عفونت پنوموکوکی در شیرخواران کوچک مطرح است.
  • گروه خبری : اخبار سایت
  • کد خبر : 137770
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

تنظیمات قالب