×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1403/07/09 - 13:14
  • بازدید : 16
  • تعداد بازدید : 16
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
بیماری رایج که در پاییز به اوج می رسد و نکاتی برای پیشگیری از آنها

بیماری رایج که در پاییز به اوج می رسد و نکاتی برای پیشگیری از آنها

بیماری رایج که در پاییز به اوج می رسد و نکاتی برای پیشگیری از آنها

آنفولانزا، سرماخوردگی،تشدید آسم و ...

بیماری رایج که در پاییز به اوج می رسد و نکاتی برای پیشگیری از آنها
 آنفولانزا 
 آنفولانزا معمولا از پاییز شروع می شود و درزمستان به اوج خود می رسد. خطر ابتلا به این بیماری مسری با تزریق واکسن آنفولانزا می تواند تا حد زیادی کاهش یابد. 
 سرماخوردگی
دمای سردتر و افزایش تجمعات در داخل خانه می‌تواند منجر به سرماخوردگی بیشتر شود. با رعایت بهداشت دست ها، فاصله گرفتن با افراد بیمارهمچنین استفاده از ماسک در مکان های شلوغ میتوانید تا حد زیادی کودکان خود محافظت کنید .
 آلرژی
آلرژی های پاییزی که اغلب توسط گیاه ابروسیا و هاگ های کپک ایجاد می شوند، می توانند باعث عطسه، احتقان و خارش چشم شوند. پنجره ها راتا حد توان بسته نگه دارید، از تصفیه کننده های هوا استفاده کنید و طبق توصیه پزشک میتوانید داروهایی مانند آنتی هیستامین مصرف کنید.
 اختلال عاطفی فصلی (SAD)
برخی از افراد در طول پاییز و زمستان دچار افسردگی یا تغییرات خلقی می شوند که به عنوان اختلال عاطفی فصلی شناخته می شود. قرار گرفتن در معرض نور طبیعی و ورزش منظم می تواند به کاهش علائم ناشی از آن کمک کند.
تشدید آسم
آلرژی پاییزی می تواند علائم آسم را بدتر کند. با پیروی از داروهای تجویز شده و اجتناب از آلرژن ها، آسم کودکان خود را تحت کنترل داشته باشید. 
بیماری دست، پا و دهان
این بیماری ویروسی اغلب کودکان را تحت تاثیر قرار می دهد که توسط ویروس های خانواده انتروویروس و کوکساکی ویروس ایجاد می شود و خود را به شکل بثورات جلدی در دست ها و پاها و گاهاً سایر نقاط بدن، همراه با ضایعات مخاط دهان نشان می دهد. بهداشت خوب دست و اجتناب از تماس نزدیک با افراد آلوده می تواند خطر انتقال را تا حد زیادی کاهش دهد.
بیماری لایم
کنه ها در پاییز فعال تر هستند و خطر ابتلا به بیماری لایم را افزایش می دهند. هنگام گذراندن وقت در خارج از منزل، از لباس های پوشیده برای کودکان خود استفاده کنید ومیتوانید دافع حشرات نیز به کار ببرید.
عفونت های تنفسی
عفونت های تنفسی مانند برونشیت و ذات الریه می توانند با سرد شدن هوا شیوع بیشتری پیدا کنند. گرم نگه داشتن کودکان، رعایت بهداشت تنفسی و قرار نگرفتن در معرض دود دخانیات میتواند تاثیر بسزایی در کاهش احتمال ابتلا به این بیماری داشته باشد. 
سینوزیت
آلرژی پاییزی می تواند منجر به سینوزیت شود و باعث درد صورت و احتقان شود. هیدراته ماندن، استفاده ازاسپری های بینی نمکی و داروهای آلرژی موجب کاهش سینوزیت در کودکان میشود.
درماتیت مرتبط با شستن دست
شستن مکرر دست ها برای پیشگیری از بیماری بسیار مهم است، اما می تواند منجر به خشکی و تحریک پوست شود. از صابون ملایم جهت شست و شو استفاده کنید، به طورمنظم دست هارا مرطوب کنید و زمانی که آب و صابون در دسترس نیست از ضدعفونی کننده های دست استفاده کنید.
از جمله دیگر بیماری های رایج فصول سرد سال گاستروانتریت است که علائمی از جمله تهوع، استفراغ، درد شکم و اسهال را دارد. مونونوکلئوز نیز، که از طریق تماس نزدیک با بزاق فرد آلوده گسترش می یابد از بیماری های نام برده است که با رعایت بهداشت و عدم  اشتراک گذاشتن نوشیدنی یا ظروف غذا میتوان از ابتلا به آن خودداری کرد.
نکاتی برای پیشگیری از بیماری های پاییزی:
• واکسینه شوید: مطمئن شوید که در مورد واکسیناسیون های توصیه شده، از جمله واکسن آنفولانزا، به روز هستید.
• بهداشت دست های فرزندانتان را رعایت کنید: دست هارا مرتباً با آب و صابون حداقل به مدت 20 ثانیه بشویید.
• رژیم غذایی سالم را حفظ کنید: از یک رژیم غذایی متعادل و غنی از میوه ها و سبزیجات استفاده کنید تا از سیستم ایمنی خود و کودکانتان حمایت کنید.
فرزندانتان را فعال نگه دارید: ورزش منظم می تواند سیستم ایمنی بدن آن ها را تقویت کرده و به مبارزه با تغییرات خلقی فصلی کمک کند.
هیدراته بمانید: هیدراتاسیون مناسب برای سلامت کلی ضروری است و می تواند برخی از علائم سرماخوردگی و آنفولانزا را کاهش دهد.
استرس را مدیریت کنید: تکنیک های کاهش استرس مانند یوگا، مدیتیشن یا ذهن آگاهی را با کودکانتان تمرین کنید.
خواب کافی: 7 تا 9 ساعت خواب با کیفیت در شب میتواند موجب تقویت سیستم ایمنی بدن شود.
• تهویه: از تهویه مناسب در فضاهای داخلی اطمینان حاصل کنید تا خطر عفونت های موجود درهوا را کاهش دهید.
  • گروه خبری : اخبار سایت
  • کد خبر : 146790
کلید واژه
تنظیمات قالب