×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1399/08/19 - 10:13
  • بازدید : 471
  • تعداد بازدید : 28
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
کودکان و کرونا

در صورتی که در کودکان علایم زیر مشاهده شد، بلافاصله با اورژانس تماس بگیرد

بیماری‌های زمینه‌ای مهم هستند و به سن ربطی ندارند

در صورتی که در کودکان علایم زیر مشاهده شد، بلافاصله با اورژانس تماس بگیرد.

در کودکان زیر یک سال تب بالا اهمیت بسیار زیادی دارد، بنابر این در صورت تبی که با درمان‌های عادی پایین نیاید والدین باید با اورژانس تماس گرفته  و پزشک کرونا را نیز در لیست تشخیص‌های خود قرار دهد. علامت دیگری که بسیار شایع است و هر سال در فصل تابستان بسیاری از کودکان با آن مواجه می‌شوند، اسهال و استفراغ است و با توجه به اینکه اسهال و استفراغ نیز می‌تواند از علائم گوارشی کرونا باشد، اگر در حال حاضر در کودک اسهال و استفراغی اتفاق بیفتد که پزشک نتواند با درمان‌های عادی آن را بر طرف کند و یا با درگیری سیستم‌های دیگر بدن مانند سرفه و یا بروز دانه‌هایی بر روی پوست و یا زردی همراه باشد باید به پزشک مراجعه کرد.

بی میلی کودک نسبت به غذا خوردن و کاهش ادرار از علائمی است که والدین در صورت مشاهده باید نسبت به آن‌ها احساس خطر کنند، بروز این علائم به ویژه در کودکانی که با افراد مبتلا به کرونا در تماس بوده‌ و یا بدون وسایل حفاظتی در اماکن شلوغ حاضر شده‌اند، باید شک ما نسبت به ابتلای کووید ۱۹را برانگیزد.

§رنگ‌پریده شده، پوستش لکه‌دار شده و بدنش بسیار سرد است

§وقفه تنفسی دارد، تنفس نامنظم است یا بسختی نفس می‌کشد

§مشکل جدی تنفسی دارد، بسیار بی‌قرار است یا به چیزی عکس‌العمل نشان نمی‌دهد

§لب‌هایش کبود شده

§دچار تشنج شده

§بیش از حد مضطرب و پریشان است، بی‌وقفه گریه می‌کند، گیج و بسیار خواب‌آلود شده (نمی‌توان بیدارش کرد) یا به چیزی عکس‌العمل نشان نمی‌دهد.

§لکه‌هایی روی پوستش ظاهر شده که با فشار از بین نمی‌روند .

§دچار درد بیضه شده است (بخصوص در پسران نوجوان)

§تهوع و سر درد و فشار خون پایین وبیماری زمینه‌ای دارد.

بیماری‌های زمینه‌ای مهم هستند و به سن ربطی ندارند. به عنوان مثال آسم دارند. ابتلا به کرونا خطر وخیم شدن این بیماری را بالا می‌برد. کودکان مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای بسیار آسیب‌پذیر هستند و ممکن است ابتلا به کرونا حال آنها را وخیم کند. در ۶۰درصد مواردPCR این کودکان ممکن است منفی باشد، اما بررسی آنتی بادی در برخی موارد مثبت بوده و یا کودک سابقه تماس با فرد مبتلا را دارد.به همین دلیل توصیه می‌شود کودکان در خانه بمانند تا از سرایت ویروس در امان بمانند.

پزشکان این بیماری را "پدیده جدیدی" مشابه بیماری عارضه شوک کاوازاکی توصیف کرده اند که یک بیماری بسیار نادر بوده و معمولا کودکان زیر پنج سال را مبتلا می کند. نشانه این بیماری هم شامل لکه های قرمز روی پوست و ورم غدد لنفاوی درگردن و خشکی و ترک لبهاست.

البته بیماری که اخیرا دیده شده فقط کودکان زیر پنج سال را مبتلا نمی کند بلکه نوجوانان تا سن ۱۶سال نیز با همین عوارض مشاهده شده اند هر چند فقط در معدودی از مبتلایان وضعیت بیمار وخیم شده است.این بیماری با شیوع ویروس کرونا همزمان است این احتمال را ایجاد می کند که این دو با هم مرتبط هستند.چهار هفته پس از اوج شیوع کووید-۱۹ناگهان شاهد اوج ابتلای به این پدیده جدید هستیم که باعث می شود نتیجه بگیریم که این پدیده ای است که پس از ابتلای به کووید-۱۹بروز می کند.در نتیجه، احتمال دارد که بیماری جدید با تمرکز پادتن ها پس از ابتلای به ویروس کرونا مربوط باشد.اکثر کودکانی که این عوارض را از خود نشان داده اند به معالجات پاسخ مثبت دادند و در حال بهبودی هستند . این بیماری "بسیار نادر" است و "نباید باعث شود که در صورت اجازه خروج کودکان از قرنطینه، والدین از این امر جلوگیری کنند." بعضی از کودکان پس از ابتلای به ویروس کووید-۱۹به شدت بیمار می شوند در حالیکه اکثر آنان یا مبتلا نمی شوند یا نشانه های بیماری را بروز نمی دهند." بنابراین از نظر تاثیر این بیماری، چیزی وجود دارد که باعث بروز واکنش غیرعادی سیستم ایمنی بدن به آن می شود.به نظر می رسد که کودکان گاه تا شش هفته پس از ابتلای به ویروس کرونا به بیماری جدید دچار می شوند که مشخص می کند به چه دلیل نمونه های آن چند هفته پس از اوج ابتلای به ویروس کرونا مشاهده شده است.

  • گروه خبری : اخبار سایت
  • کد خبر : 98428
کلید واژه
تنظیمات قالب